Logo


Info

Praktisk informasjon

 

Dato: Onsdag 6. november 2019

Priser for deltakere uten overnatting
- Til og med 26. september: 1850,-
- Fra og med 27. september: 2500,-
- U25: 300,- (maks 150 stk. Gjelder deltakere opp til 25 år som jobber frivillig eller i en liten stilling innen kirkelig arbeid. Disse plassene er støttet av Rekrutteringsprosjektet i Kirkerådet. Les mer her)


Priser for deltakere med overnatting
Vi har enkeltrom fra 5. til 6. november på to konferansehotell med kort gangavstand til The Qube, hvor konferansen skal være. Dette kan du bestille ved påmelding (Rommet koster 1250,-). Overnatting 6. til 7. november må deltakerne bestille selv. Dersom du bestiller ekstra overnatting selv, kan du ta kontakt med oss slik at vi kan notere hvilket hotell du skal bo på. (Ønsker du å bestille konferansen og overnatting i ett, ber vi deg gjøre det senest før 23. oktober). 

Shuttlebus fra Gardermoen Airport
Uansett om du reiser til konferansen med fly, tog eller buss, så er det enklest å reise via Gardermoen, for så å ta shuttlebuss til The Qube og hotellene. Shuttlebuss 44 tar 6 minutter og har stoppested rett utenfor ankomsthallen. Disse går kontinuerlig. Prisen er 70 kr hver vei. (Mer info om hvor du kan kjøpe bussbilletter kommer). 

Det er parkeringsplasser ved The Qube, prisen er kr 100.- pr døgn. 

Stands
Er du utstiller på konferansen, er det egen påmelding for deltakere som skal stå på stand. Det finner dere på trosopplaringskonferansen.no/torget

Påmelding av deltakere
Det er ikke mulig å melde på deltakere uten å oppgi navnet på deltakeren.

Elektronisk faktura
Vi ønsker å sende så mange fakturaer som mulig digitalt. Vi ber dere derfor om å oppgi organisasjonsnummer og e-post til fakturamottaker, så vil dere motta faktura via EHF eller via mail. 

Avmelding
Du kan fritt overføre din påmelding til en annen person fra samme menighet eller organisasjon ved å sende en e-post til IKO med info om navn og e-postadresse til ny deltaker. Dersom dette ikke er aktuelt, og du ønsker å melde deg av konferansen, finner du avmeldingsskjema her. 

- Til og med 25.september: Avmeldingsgebyr på kr 350,- må betales
- 26. september - 10. oktober: Halv pris må betales
- 11. oktober – 6. november (og forfall på dagen): Full pris må betales
Avmeldingsreglene gjelder også ved sykdom.


Foto under konferansen
Det kommer til å bli tatt foto og film under konferansen, både av våre egne fotografer og ekstern presse. Bildene som vi tar selv kommer til å bli brukt i våre egne utgivelser og i sosiale medier. Gi tilbakemelding i meldingsfeltet ved påmelding om noen av ulike årsaker ikke er komfortable med dette, så skal vi unngå å publisere bilder av vedkommende.

Ved eventuell avlysning av konferansen
Påløpte reise- og overnattingskostnader dekkes ikke av arrangøren.