1pilegrimstur_tok

Pilegrimsvandring til konferansen

Få med deg et praktisk pilegrimsseminar på reiseveien til Trosopplæringskonferansen!

I fjor var det flere deltakere som startet konferansedagen med en pedagogisk pilegrimsvandring fra Gardermoen og til konferansehotellet hvor Trosopplæringskonferansen avholdes. Vi gjentar konseptet i år også! 

Vi starter å gå fra Gardermoen klokken 08.00. 

Ved å delta i vandringen får man, i tillegg til en god start på dagen med både kontemplasjon, vandring og et lite innblikk i pilegrimstradisjonen, og inspirasjon til opplegg for en kort vandring en kan bruke i egne sammenhenger.

Dette er et fint tilbud - et praktisk seminar i hvordan en pilegrimsvandring kan gjøres med en gruppe - selv i trafikkerte og til tider støyende områder.

De som vil lede vandringen er fra Pilegrimssenteret i Oslo.


Det man kommer til å få oppleve i løpet av vandringen er:

1) Å bli sent med en Pilegrimsvelsignelse 

2) Være med om en morgenbønn fra Pilegrimsboka. VI kommer til å synge og lese sammen salmer fra Salmenes bok og synge en hymne. 

3) Vi kommer både å gå sammen men også gå et stykke i stillhet. 


Meld deg på - med mulighet til å forhåndsbestille boken og få den på starten av vandringen. Skjema nederst i saken

Her kan du lese en avisartikkel om vandringen i 2022

Obs: Avgangen går til oppsatt tid, gi beskjed om du ikke rekker det. Turen vil ta omtrent en time, som inkluderer ulike stopp med Pilegrimsaktiviteter på veien. 

Påmelding til dette er gratis, men vi trenger å vite omtrent hvor mange som ønsker å delta, og kontaktinformasjon til dem. Det vil også være mulig å forhåndsbestille Pilegrimsboka (2022), som du da kan motta før start på vandringen.

 

 

Meld deg på pilegrimsvandring

Pilegrimsvandring til Trosopplæringskonferansen 2023

Hei, du er nå påmeldt Pilegrimsvandring fra Gardermoen til Trosopplæringskonferansen onsdag 18. oktober før konferansen. 

Du vil motta nærmere praktisk informasjon om oppmøtested. 

 

Fint om du kan gi beskjed dersom du ikke får mulighet til å delta likevel. Da sender du en e-post til oss, så registrerer vi at vi ikke skal se etter deg på Gardermoen. 

Vis skjema igjen

(error)

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt