Praktisk info:

Når og hvor: 
Konferansen arrangeres onsdag 18. oktober 2023 og varer fra rundt 9.30 til 18.00. Arrangementet er på konferansesenteret The Qube på Gardermoen, hvor vi har ulike seminarrom, fellesprogram i den største salen, lunsjservering i hallen og Torget sentralt plassert. 

Pris per deltaker:
Tidligfrist til og med 15. september: 2050,- 
Ordinær pris fra og med 16. september: 2700,-

Reisestøtte:
I år blir det igjen mulig å søke om reisestøtte for å reise på konferanse. Ved hver påmelding kan du melde på flere deltakere, og for deltaker nummer to og videre per påmelding kan du registrere at du ønsker å søke reisestøtte på opp til 1000,- per deltaker. Reisestøtten inkluderer ikke opphold, og forutsetter rimeligste reisevei. Fristen for å søke om reisestøtte for årets konferanse er dessverre løpt ut. Søkere som mottar støtte får beskjed om det i løpet av august senest. 

Avbestillingsregler:
Avbestilling før 15. september: 100% refusjon
Avbestilling 16 september - 1. oktober: 50% refusjon
Avbestilling fra og med 2. oktober: ingen refusjon

 

Registrering
I år vil registrering av deltakere være digital. På mandag før konferansen vil du få tilsendt en automatisk e-post med en unik QR-kode. OBS: Det ser ut som om denne kan havne i søppel hos flere e-postleverandører. Sjekk derfor der før du reiser til konferansen. Vi vil sende en kort påminnelse når det er sendt ut.

Hvordan kommer du deg dit?
Om du reiser til konferansen med fly, buss eller tog, er det enklest å reise via Oslo lufthavn Gardermoen. Her går både shuttlebuss og rutebuss til The Qube. Shuttlebuss 44 går fra plattform 40, og tar seks minutter. Bussen går kontinuerlig og koster kr. 80,- hver vei. Rutebussene 446 mot Vassenden og 420 mot Kopperud går fra plattform 48, tar 16 minutter og koster 39,- hver vei.  

Billett må du kjøpe før du går på bussen via Vy, Ruter eller på billettautomater på Gardermoen. Søk på reise fra Oslo lufthavn buss til Clarion hotel & congress airport.  

Kjører du bil kan du parkere ved The Qube. Prisen for ett døgn er 150,- (Det lønner seg å velge ett døgn framfor antall timer dersom du skal være med på hele konferansen).  

Overnatting
De som har bestilt overnatting gjennom konferansen har rom på Clarion hotel & congress airport, hotellet som ligger vegg i vegg med konferanselokalet. 

Tegnspråktolk
På fellessamlingene på konferansen vil det være tegnspråktolker. Det er også tegnspråktolk til stede på noen av seminarene, og ved Døvekirkens stand på Torget. Det er bare å spørre dem om de kan stille opp for deg.

Stillerom
På Q5 har vi etablert et stillerom/bønnerom som du fritt kan benytte deg av i løpet av konferansedagen. Inngang fra Mesaninen.

Gudstjeneste i appen «I kirken»
Agenden til gudstjenesten vil legges ut i appen «I kirken». Last ned appen, så kan du følge med i agenden på mobil eller nettbrett.

Seminar
Det er 9 ulike seminarer på årets konferanse, fordelt på 3 bolker i programmet. Noen av seminarene går flere ganger. Seminarene begynner klokken 11.45, 14.00 og 15.45. Du melder deg ikke på seminarene, men møter opp til de ulike seminarene til oppsatt tid. Det er begrenset antall plasser, så vær tidlig ute.

 

Tilbake til Om konferansen